Saneeraus eli korjaus­rakentaminen

Ota yhteyttä

Näyttävätkö pinnat kuluneilta? Kaipaisiko kotisi modernimpaa ilmettä?

Rakennusliike Leif Österholm tekee ammattitaidolla kaikenlaiset korjausrakentamisen työt. Meillä on yli 15 vuoden kokemus erilaisista saneerauskohteista.

Toimialueeseemme kuuluvat pääasiassa Inkoo, Lohja, Espoo, Kirkkonummi ja Raasepori, mutta sopimuksen mukaan lähdemme kauemmaksikin.

Kiinteistöjen korjaukset ja muutokset

Saneeraus- eli korjausrakentamisella tarkoitetaan jo olemassa olevan rakennuksen korjaamista tai saneeraamista. Työn määrä voi vaihdella suuresti kohteen ja halutun lopputuloksen mukaan. Suurimmissa saneeraustöissä rakentaminen täytyy aloittaa lähes nollasta, kuten esimerkiksi myrskytuhon tai tulipalon jälkeen.

Korjausrakentamisella voidaan myös uudistaa vain rakennuksen tiettyjä osia säilyttäen samalla esimerkiksi huoneiden tai julkisivun historiallinen ulkoasu ja luonne. Tunnetuin korjausrakennus on lienee talon peruskorjaus.

Lattia- ja kaluste­asennukset

Asennustöissä asennetaan, vaihdetaan tai muutetaan rakennuksen vanhoja elementtejä ja materiaaleja uusiin. Tällaisia töitä ovat muun muassa parketti- ja laminaattilattioiden asennukset sekä keittiökalusteiden ja -kaappien asennukset.

Kodin remontit

Remontissa uudistetaan rakennuksen ilmettä. Remonteista yleisimpiä ovat erilaiset maalaus- ja tapetointityöt uuden ja huolitellumman ilmeen aikaansaamiseksi. Suosittuja ovat myös erilaiset sauna- ja kylpyhuoneremontit, joilla tilasta saadaan nykyaikaisempi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Tutustu myös monipuolisiin uudisrakentamisen palveluihin.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Muista kotitalousvähennys

Kun teetät remontti­työtä kotona tai vapaa-ajan asunnossa, voit saada kotitalous­vähennyksen. Lue lisää Verohallinnon sivuilta!

Yhteydenottokuvake

Saneeraukset ja korjaukset vanhaa kunnioittaen toteuttaa Rakennusliike Leif Österholm Inkoosta.

Ota yhteyttä