En mångsidig byggtjänst i Ingå

Kontakta oss

Nybyggnads- och renoveringstjänster

Byggtjänst Leif Österholm är en erfaren byggtjänst i Ingå. Vi bygger nytt och reparerar gammalt med över 15 års erfarenhet. Vi erbjuder en kvalitets- och kundorienterad service som utförs i enlighet med gällande lagar och förordningar. 

Vårt verksamhetsområde är främst Ingå, Lojo, Esbo, Kyrkslätt och Raseborg, men vi kan enligt överenskommelse också ta emot projekt på längre avstånd.

Nybyggnation, Byggföretag/Byggservice Österholm Leif

Nybyggen

Vi bygger till exempel industrihallar, privata bostäder, fritidshus, bastur, garage, lager- och utomhusbyggnader.

Renovering, Byggföretag / Byggservice Österholm Leif

Renoveringsarbeten kan innebära en fullständig renovering av en hel byggnad eller endast renovering av en viss del, som till exempel en fasad.

Renovering, Byggföretag/Byggservice Österholm Leif

Vi har under årens lopp byggt och renoverat många objekt. I bildgalleriet kan du bekanta dig med våra kunder och arbeten vi har utfört.

Kunskap om nybyggnad

Vi erbjuder mångsidiga byggtjänster. Vi är specialiserade på nybyggen, vilket inkluderar alla typer av objekt från privata bostäder till garage. Vi erbjuder dig energieffektiva och kostnadseffektiva lösningar för nybyggen. Läs mer om nybyggen!

Byggtjänster även i skärgården

Vi har gedigen erfarenhet av byggtjänster i skärgården och har till exempel varit verksamma i Ingå skärgård redan i 15 års tid. Vi känner till utmaningarna i samband med byggen i skärgården och kan välja rätt lösningar för varje enskilt objekt. Om du till exempel drömmer om en ny sommarstuga eller brygga, får du gärna vända dig till oss.

Sanering med hänsyn till traditioner

Vi utför saneringsarbeten med hänsyn till traditioner. Vår byggtjänst betjänar vid alla typer av bostadsrenoveringar, tillbyggnad, golvinstallationer och montering av möbler. Läs mer om sanering!

Vid behov hjälper vi oss också till med andra byggnadsrelaterade frågor, som till exempel med att hitta en byggnadsarkitekt eller annan yrkesman. Inget arbete är för litet eller stort för oss.

En kundorienterad byggtjänst

Vårt mål är alltid en nöjd kund, och vi går därför vid behov noggrant igenom alla detaljer tillsammans med kunden i förväg. Så uppnås bästa möjliga och önskade resultat för kunden. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster!

Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!

*Pakolliset kentät

Jag tillåter att det i fortsättningen sänds erbjudanden och information till mig.

Kom ihåg hushållsavdraget

När du utför renoveringar hemma eller i fritidshus kan du erhålla om hushållsavdrag. Läs mer på Skatteverkets sidor!

Kontaktikon

Kontakta oss gärna för mer information!

Kontakta oss