Uudis­rakentamisen palvelut

Haaveiletko omakoti­talosta tai omasta saunasta?

Rakennusliike Leif Österholm tarjoaa laadukasta uudisrakentamista yli 15 vuoden kokemuksella. Toimialueeseemme kuuluvat pääasiassa Inkoo, Lohja, Espoo, Kirkkonummi ja Raasepori, mutta sopimuksen lähdemme kauemmaksikin.

Rakennamme kaikenlaiset uudet kohteet, kuten teollisuushallit, omakotitalot, vapaa-ajanasunnot, saunat, autotallit, varastot sekä ulkovajat. Meillä on kattava osaaminen ja kokemusta monenlaisten kohteiden urakoinnista. Pystymme toteuttamaan niin pienet kuin suuretkin uudiskohteet laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Tarjoamme uudisrakentamisen palveluita sekä kokonaisurakkana että osaurakkana. Osaavana urakoitsijana rakennamme uudiskohteet toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Rakentamisessa panostamme kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen

Laajennus­rakentaminen

Kaipaatko lisää tilaa? Palveluihimme kuuluu myös laajennusrakentaminen, jossa jo olemassa olevaa rakennusta laajennetaan lisätilan saamiseksi. Teemme laajennuksia monipuolisesti kaikenlaisiin kiinteistöihin.

Hyvä esimerkki ulkorakennuksen laajentamisesta on autotalli, jonka yhteyteen rakennetaan ulkovarasto. Omakotitalon perinteisin laajennus lienee rakennukseen tehtävä lisäsiipi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Tutustu myös monipuolisiin saneerauksen ja korjausrakentamisen palveluihin.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse